Kendine Ayyıldız Tim diyen çıkar odaklı ve çocukları sömürmeye dayalı bir sistem kurmuş olan lamer grubunun bütün kirli çamaşırlarını bu yazımda dökmek istiyorum. Ayyıldız Tim hakkındaki şok edici gerçekleri öğrenmeye hazır olun.

Ayyıldız Tim denen sanal kreşin iç yüzünü, sizlere bu yazımda birkaç başlık altında ve olabildiğince detaylı şekilde açıklamak istiyorum. Kreş dedim evet çünkü bu kişiler yada sadece M.İ . Telli çocuk ve çocuk denebilecek gençleri vatan kurtardığına inandırarak kullanıyor ve bu işten ciddi paralar kazanıyor.

Lüks arabalar ve Çay Yolu’nda villa gibi çok pahalı gayrimenkullere sahip olan M. İ. Telli, ağına düşürdüğü çocukların hem parasını, hem de kendileri için harcamaları gereken en verimli çağlarını çalarak onları Ayyıldız Tim bataklığına çekerken kendisi maddi anlamda yaşadığı yükselişe sürekli ivme katıyor.

Ayyıldız Tim Yükselişi ve Çocuk İstismarı :

Ayyıldız Tim Karargahı

Telli Paşa hazretlerinin yaptığı çocuk istismarını ortaya dökmeden önce çocuk istismarının tanımını tekrar bir okumanızı rica ediyorum,

“Çocuk istismarı, çocuğun fiziksel ya da psikolojik gelişimini olumsuz olarak etkileyen davranışlardır. Çocuk istismarı 18 yaşın altındaki çocukların ya da ergenlerin ana-babaları, onları bakıp gözetmek ve eğitmekle görevli öğretmen, usta, koruyucu aile fertleri, vasi gibi kişiler ya da yabancı kişiler tarafından yapılan, bedensel ve/ya psikolojik olarak sağlıklarına zarar veren, fiziksel, duygusal, cinsel ya da zihinsel gelişimlerini engelleyen tutum ve davranışlardır.”

Bu tanımı okuduğunuzu var sayarak sizlerden sanal zorbalık tanımını da okumanızı rica ediyorum.

“Elektronik ya da dijital ortamda başkalarına rahatsızlık ya da zarar vermek amacıyla kişilerin ya da grupların aşağılama, iftira, dedikodu, taciz, tehdit, dışlama ve rencide etme gibi davranışlarının tümüne siber zorbalık denir.”

Şimdi ise dönelim Telli Paşa Hazretlerine, AKP hükümetinin pr amaçlı beslediği bu rahatsız şizofren gibi gözüksede bilimsel bir tanısı olup olmadığını bilmediğimiz sanrılarını çıkar sağlamak için kullanmaya başladı. Yazdığı komik ve DC evrenini andıran hikayeler ile küçük çocukların psikolojik gelişimine darbe vurduğu gibi para ve zamanlarınıda sömürüyor.

E.M.P. Silahlarını Çizgifilmlerdeki Gibi Zanneden Telli Paşa

Elektromanyetik silahlara dair tek bilgi birikimi çizgifilmler olan Telli Paşa kendi açtığı Youtube kanalında uçak, helikopter ve araba hacklemekten bahsediyor. Bu konuşmayı yaptığı yıllar ise ikibinlerin başı veya ortaları. Kendisine buradan meydan okuyorum eniştemin 96 model aracını hackler ise arabayı ona hibe edeceğim, ancak başaramaz ise zahmet edip geldiği için vites topuzunu hediye edeceğim.

Ayyıldız Tim Çocuk Kaçırdı!

Ayyıldız Tim çocuk kaçırdı, bu ne yapacağı belirsiz suç örgütü Adnan Oktar örgütünün sanal ve çocukları hedef alan türevi olarak nitelendirilebilir. Çocuklar ile olan yakınlığı ile bilinen AYT, daha önce 13 yaşındaki bir kız çocuğunun kaçırılması ile anıldı.

13 yaşındaki Şirinsu Ciner‘in kaçırılmasında polisin ulaştığı bilgilere göre AYT ekibinden kişilerin parmağı vardı.

Şirinsu Ciner

13 yaşında ve spor ile uğraşan geleceği parlak bir kızın kaçırılmasında baş şüphelinin Ayyıldız Tim olması bizleri şaşırtıyor mu; tabiki hayır.

Ayyıldız Tim’e çete baskını

Pornografik ve farklı türdeki siteler üzerinden RAT yayarak insanların cihazlarını zombiye çeviren, toplamda 400 bin zombi ile botnet ağı kuran AYT tehtid ve şantaj nedeni ile suç örgütü baskını yemişti.

2011 yılında ddos atarak sitelerini çökertmek ile tehtid ederek firmalara şantaj yapan Ayyıldız Tim, organize suç örgütü kurmak nedeniyle baskına uğradı. Polis tarafından yapılan baskınlarda 6 fail 4 azmettirici yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Ayyıldız Tim baskınında 3 dizüstü bilgisayar, 16 harddisk, 8 flashdisk, 2 CD, 5 hafıza kartı, 10 simkart, 1 tablet PC ve 8 cep telefonu ele geçirildi.

Ayyıldız Tim denen lamer grubunun gerçek yüzünü sizlere elimden geldiğince açıklamaya çalıştım ve bugünden sonrada açıklamaya devam edeceğim. Bu kendini paşa sanan sanal Adnan Oktarın kirli çamaşırlarını dünde meydana serdik bugünde ve yarında sereceğiz.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaptığı sorgulamaların sonucunda 2011 şartlarında antiseo ve down etme tehtidleri ile 10 bin ila 250 bin TL arasında fidye alarak toplam 5 milyon TL topladığı ortaya çıktı. AYT şebekesi özellikle sağlık ve kozmetik firmalarını hedef almıştı bunun sebebi ise karşıt firmaların azmettirmesiydi.

Ayrıca Ayyıldız Tim hakkındaki gerçekleri anlattığımız diğer haberlerimizide inceleyebilirsiniz :