Gün geçmiyor ki “hack forum” title’ı ile yeni bir amatör lamer forumu açılmasın. Eskiden hack forumu açan en amatör kullanıcının bile bir bilgisi, kendine özgü tarzı, hiçbiri yoksa bile saygısı vardı. Günümüzde ise nulled bir forum scripti kurmak, kadim hack forum topluluklarından içerik çalmak ve bu forumlarda 15 yaşında ergenler tarafından “mastürbasyon yöntemleri” konusu açmak normal karşılanıyor… Bunlardan da beteri sorgu paneli adı altında vatan hainliğine varan paylaşımlar üzerinden para kazanılıyor. 100 liraya muhtaç lamerlerin bu piyasada yer edinmeye çalışması ise insana kendini sorgulatıyor… Bu şerefsiz güruhun her daim karşısında olacağımızı buradan açıkça bildiriyoruz.

Gerçek Ve Güvenilir Türk Hack Forum Siteleri

Bir üst paragrafta bahsetmiş olduğumuz lağım çukuru emsali sitelerde kesinlikle vakit geçirmemenizi önermekteyiz. Bu sitelerden virüslü / shelli materyaller indirir hacklenirsiniz yada loglarınız paylaşılmasını istemediğiniz mercilerin eline geçer.

Hacking içerikli forumlarda bulunmak istiyor iseniz tecrübeli kişiler tarafından kurulmuş ve yönetilen kadim topluluklardan asla şaşmamanızı öneririz;

  • Turkhacks.com

2004 yılında temelleri atılmış olup, 2017 itibari ile yeniden aktif olmuştur ve yayın hayatına kesintisiz olarak devam etmektedir. Warez & yazılım alanında oldukça aktiftir.

  • Spyhackerz.org

Aynı şekilde 2000’li yıllarda temelleri atılmış ve 2015 yılından günümüze yayınını sürdürmektedir. Global bir çizgidedir ve cracking içerikleri ile ön planda gözüktüğünü söyleyebiliriz.