Geçtiğimiz yıllarda Türk sanal alemine musallat olan, olmayan sahte projeleri olmuş gibi lanse ederek ve hükümet partisi desteği ile Teknofest etkinliğinde manüpülasyon çalışmalarında bulunan ve hatta bütün bunlardan farklı vahim olarak ismi kredi kartı dolandırıcılığı olaylarıyla anılan Can Cebebi isimli RootAyyıldız kod adlı siber suçlunun Memleket Partisi Boyabat İlçe Başkanı olarak atandığı ortaya çıktı!

Daha direk dansı yapan vekil adayı ve Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısına ana avrat söven Erzurum İl Başkanı Üzerine gelinen son noktada kredi kartı hırsızlığı ve cinsi sapıklık kayıtları olan Can Cebeci’nin ilçe başkanı olması nirvana oldu.

Cumhurbaşkanı Adaylığı ve CHP’de adeta bir KM Taşı olmasıyla halk nazarında saygı duyulan biri olsa da partisindeki kepazikler ile kendi itibarını zedeleyen Muharrem İnce ne yapmaya çalışıyor ?

Zafer sirkini s*ktir edip yoluna bakınca olumlu bir intiba kazanan Muharrem İnce, sonunda kendi partisine de sirke çeviriyor. Arkadaş ortamında birbirinin annesi ve bacısıyla fantazi kuran aynı esnada da kredi kartı hırsızlığına devam eden Obez Can Cebeci, daha önce AKP’ye yanlıyor ve Atatürk’e hakaretler ediyordu.

AKP’ye yanaşınca Atatürk’e, PKK militanlarından nemalanacağı zaman Türk Bayrağına söven ve arkadaşlarından çalıntı kart dilenirken de annesini meze etmekten utanmaz. Muharrem İnce’nin ayağını denk alması ve ne yaptığına bir bakması gerek.

CHP gibi köklü bir partiden yetişen İnce, partini suçlu yuvasına çeviriyorsa ya kendini sorgulayacak ya da milletimiz onu sorgular!