Haber merkezimize gelen yeni bir habere göre Dumps-TR isimli hack ekibi Khontkar isimli Onur D‘in kimlik bilgilerini yayınladıklarını açıkladı. Illegal bir platform olan Dumps-TR, Khontkar takma adını kullanan rapçiye savaş açtıklarını bildirdi.

dumps-tr

Meğer Khontkar Kadınları Aşağılıyormuş!

Dumps-TR ekibi yapmış oldukları bu eylemin sebebinin rapçinin son çıkardığı parçada kadınları aşağılaması olduğunu açıkladılar. Ardından bütün illegal işlemlerde Dumps-TR ailesi olarak Onur D.‘in kimlik bilgilerini kullanacaklarını bildirdiler. Ayrıca ailesinin de büyük risk altında olduğunu da eklemeden geçmediler. Gelen haberin ardından hack ekibinin forumlarında yaptığımız incelemede Ryhe kod adlı site admininin şu açıklamayı yaptığını saptadık;

“Toplumumuz da kadınları hiç kimse aşağılayamaz!​ An itibari ile bu karı kılıklı orospu evladına ders verme vakti gelmiştir. Bütün forum kullanıcılarımızın bilgisine işlemlerinizde kullanırsanız memnun oluruz.”

Biz hack haber ekibi olarak kadınların aşağılanması olayına en sert tepkiyi göstererek bu eylemin haberini yayınlıyoruz, Dumps-TR ekibini de kişisel bilgileri yayınlamaları konusunda tekrar düşünmeye davet ediyoruz.