Türk hacker aleminde uzun yıllar içerisinde birçok hack ekibinde yer alan, sayısız internet sitesini hackleyen, sanal alemin tanınan yüzlerinden BlackDewil hapiste mi?
Bir süredir ortalıkta dönen BlackDewil hapiste dedikoduları alıp başını gidince hack haber ajansı olarak kendisine yakınlığı ile bilinen birisine bu konuyu danışma ve sizleri bilgilendirme gereği duyduk. Kendisi BlackDewil hapse girdi iddaalarını doğruladı.
Sebebi Sivas Spor’u Hacklemesi İmiş
Kimliğinin açıklanmasını istemeyen arkadaş bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemese de; iddaalardaki hapis olayının sebebinin BlackDewil‘in geçmiş dönemde Sivas Spor Klübü Resmi İnternet Sitesini hacklemesi olduğunu öğrendik.

İtirafçı ne kadar doğru bilinmez, iddaalar ne kadar doğru tartışılır… Bu konunun kesinliğini ancak BlackDewil açıklama yaptığında öğrenebileceğiz gibi gözüküyor.